Kunstbeleving met Augmented Reality

Meet Oddie op de Floriade expo 2022

home > Nieuws en updates > Kunst en webAR op de Floriade

Floriade 2022

webAR kunstbeleving Floriade 2022

Op de gevel van de Central Flores toren van Klunder Architecten staat een enorm kunstwerk (zie ook sympoiesis.nl) op de gevel. Deze hebben we binnenstebuiten gekeerd en verwerkt tot een geweldige webAR-kunstervaring. Deze webAR is gerealiseerd in samenwerking met de designers MVRDV, ArtTenders en kunstenaar Alex Verhaest.

Bezoekers van de Floriade Expo 2022 konden zich onderdompelen in deze bloemen extase en kennis maken met het rondfladderende schepseltje Oddie in een virtueel arboretum. Als je Oddie vangt dan krijg je het verhaal van het kunstwerk Sympoiesis.

Meer informatie:

webAR experience Floriade Expo 2022
Meet Oddie, de webAR kunst experience van de Floriade Expo 2022
Bekijk case

Meer info en projecten met webAR

Augmented Reality op je website
WebAR / webxr zorgt dat je zonder app Augmented Reality op je eigen website kunt integreren. Ideaal voor webshops: producten in 3D bij de klant in huis.
Bekijk oplossing
webAR & Social AR voor het International Film Festival Rotterdam
Tiger on the Loose! Verspreid door Rotterdam staan vijftig green screen-objecten van het IFFR. Met behulp van webbased (webAR) Augmented Reality kun je de filmwereld van de tijger betreden.
Bekijk case
Amazon prime: webAR filmcampagne De Oost
De webAR postercampagne toont een trailer van de nieuwe Nederlandse De Oost. De film is te zien vanaf 13 mei op prime video van Amazon
Bekijk case