Augmented Reality trainingen & workshops

AR – VR – MR – XR

home > Oplossingen > Augmented Reality trainingen & workshops

Corporate Augmented Reality trainingen & workshops


Maatwerk AR workshops en Trainingen

ArtiShock biedt  een breed scala aan trainingen en workshops op het gebied van Augmented-, Virtual- en Mixed Reality. Onze AR-experts trainen medewerkers aan de hand van bestaande praktijkvoorbeelden.

Onze AR trainingen zijn (bijna) altijd maatwerk zodat ze aansluiten op de praktijk.

Voorbeeld AR training

Augmented Reality training ECS electronics
Augemented Reality training ECS. De praktijkgerichte maatwerk AR-trainingen verhogen het kennisniveau van medewerkers.
Lees update

Voorbeelden van AR trainingen

  • AR in Logistiek en Assemblage
  • Elektrotechniek en Automotive
  • Industriële AR en Remote Assistance
  • AR als corporate strategie
  • Gezondheidszorg
  • Toerisme
  • en zo voort
Recentelijk hebben we een  maatwerk AR training verzorgt geheel gericht op de ontwikkeling, productie, validatie en marketing van hoogwaardige elektronische verbindingssystemen binnen de auto-industrie. Maar ook voor de Logistiek, marketing, gezondheidszorg, assemblage of andere sectoren kunnen we maatwerk trainingen verzorgen zodat medewerkers de toegevoegde waarde van Augmented Reality ontdekken.

AR training in logistiek

Augmented Reality training in logistiek
Logistieke processen met Augmented Reality technologie. Vraag naar de oplossingen en kostenplaatje voor deze AR training in logistiek.
Bekijk oplossing

ArtiShock biedt meerdere AR trainingen

  1. Basis AR-training: Wat is het, waar komt het vandaan en hoe wordt het in de praktijk toegepast.
  2. Advanced AR-training: Hoe zet je praktisch een AR-traject op voor je organisatie, waar moet je op letten en wat voor type hardware oplossingen zijn er in de markt.

Basis AR-training:

De training bestaat uit 1 dagdeel waarin wij medewerkers wegwijs maken in de wereld van Augmented Reality (AR). Ze leren echter niet alleen wat het betekent maar vooral wat je er mee kan en hoe het waarde kan toevoegen aan organisaties in het algemeen.

Er wordt ook aandacht besteed waar het gedachtengoed van AR vandaan komt. Dit historisch besef is van belang om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van Augmented Reality dat relevant is voor de visie op de nabije toekomst.

Praktische zaken basis training Augmented Reality

De Augmented Reality training wordt in-house op locatie verzorgd waarbij u de benodigde ruimte verzorgd (een en ander in overleg). De basistraining is geschikt voor een minimum van 5 en een maximum van 15 medewerkers per keer. Uw medewerkers ontvangen een certificaat van deelname na afloop van de training.

Subsidies en kosten van AR trainingen

Alle trainingen van ArtiShock zijn gericht op het vergroten van kennis bij medewerkers. Met de digitale transformatie waar veel bedrijven mee te maken hebben kunnen we  het kennisniveau van Augmented Reality sterk verbeteren. Door onze praktijkgerichte trainingen kan er beter worden nagedacht over de toegevoegde waarde die AR biedt. Als je niet weet wat het is kan je er simpelweg ook niet over nadenken.

Subsidies voor Augmented Reality trainingen en workshops

In veel gevallen worden er ook subsidies aan bedrijven verstrekt door brancheverenigingen of andere partijen om de kennis over digitalisering te verbeteren. Daarmee kunnen bedrijven tegen sterk gereduceerde kosten hun medewerkers kennis en inzicht in deze revolutionaire technologie versterken.

Advanced AR-training

Nadat uw medewerkers de basistraining succesvol hebben afgesloten gaan we in de training dieper in op de behoefte van de organisatie en medewerkers. We leren hoe AR (of een andere vorm van XR) daarin een rol kan spelen. Dat kan bijvoorbeeld marketing, sales, HR of toegepast oplossingen betreffen.

We ontdekken in deze training de mogelijkheden van diverse instrumenten zoals de Microsoft Hololens, De RaelWear HMT, de Magic Leap, Vuzix, Oculus GO (VR) en andere smart devices zoals tablets en smartphones.

Medewerkers gaan praktijkgericht aan de slag. Er wordt gekeken wat voor oplossingen voor het bedrijf interessant kunnen zijn. We maken een werkelijke aanzet (conceptontwikkeling) in het creëren van meerwaarde met behulp van Augmented Reality.

Praktische zaken advanced training Augmented Reality

De training wordt in-house op locatie verzorgd waarbij u de benodigde ruimte verzocht, verder een en ander in overleg. De basistraining wordt gegeven voor een minimum van 5 en een maximum van 15 medewerkers per keer. Uw medewerkers ontvangen een certificaat van deelname na afloop van de training. Deze training is inclusief het gebruik van de instrumenten en smartglasses.

Meer weten over de Augmented Reality trainingen en workshops van ArtiShock? Neem contact op via projects@artishock.com of bel direct met +31(0)78 631 43 75.