Mixed Reality Productions

Creating Beautiful Technology

home > About

We ArtiShock


– Mixed Reality Productions –
Mixed Reality producties

ArtiShock begon in 2012 met een ideaal. Wat als wij, als professionele individuen, samen kunnen werken aan spectaculaire Augmented Reality projecten en ideeën?Als we -door onze gezamenlijke kennis te combineren- kunnen samenwerken met grote bedrijven die over voldoende lef beschikken, dan zijn wij een partij die relevante toegevoegde waarde in innovatie en beleving kan leveren aan deze bedrijven!

“Artishock biedt een bijzonder scala aan kennis en ervaring als multi-disciplinair team. Samen kunnen we mooie maar ook zeer complexe projecten realiseren.”

Voor bedrijven die op zoek zijn naar echte vernieuwing in media-oplossingen biedt Artishock een uniek multi-disciplinair team dat wensen en ideeën kan vertalen naar concreet uitvoerbare oplossingen.

Overzicht van enkele producties

Visie op AR

Augmented Reality zal de manier waarop we onze omgeving waarnemen en ons sociale en professionele leven organiseren grondig veranderen. AR zal een verlengstuk worden van onszelf en onze zintuigen. ArtiShock ontwikkelt intelligente oplossingen met Augmented Reality. Deze dragen bij aan een positieve ROI in de manier waarop mensen hun werk organiseren, uitvoeren en beleven.

Single Entry Point

Een belangrijke USP van Artishock is dat met 1 contactpersoon het complete scala aan oplossingen kan worden besproken. Deze ‘single entry point’ voorkomt uitgebreid projectmanagement aan de kant van de klant. Deze hoeft niet verschillende partijen met verschillende expertises te coördineren. Dat doet Artishock intern.

Storytelling & functionele oplossingen:

 • Augmented Reality
 • Virtual Reality
 • E-learning met Emerging Technologies
 • 360° Video & 3D Video
 • 3D & Interactive Video Mapping
 • Interactieve Video Projections
 • Game Development
 • 3D Animatie & Print
 • UX Design & Development
 • Audio Architecture & Music Productions
 • Live Audio & Video Presentations
 • Hologrammen

Team ArtiShock


Stuk voor stuk échte AR experts!

Kennisgroep voor AR, VR en MR

ArtiShock is een collectief met participerende gepassioneerde specialisten die -ieder vanuit hun individuele expertise- bijdragen aan de succesvolle projecten op het gebied Augmented Reality, Virtual Reality en Mixed Reality. De capaciteit is op dit moment (winter 2018) ruim 18 medewerkers waaronder 3D en grafische UX & UI ontwerpers, programmeurs, concept-ontwikkelaars, audiovisuele specialisten, audio architecten en ondersteunend administratief personeel. Hieronder stellen we graag een deel van het team aan je voor.

Cristian Vorstius Kruijff

Crsitian Vosrtius Kruijff: Creative consultant emerging media & technologyCreative consultant emerging media & technology.

Cristian is initiator en mede-oprichter van Artishock.

Cristian is innovatief denker als het gaat om nieuwe media ontwikkelingen, grafisch design, User Interaction (UI), User experience (UX) en ruimtelijke communicatie.

Studeerde begin jaren negentig af op Virtual Reality tijdens zijn studie Communicatie & Vormgeving in Rotterdam en is nog steeds niet weg te slaan bij alles dat gaat over vernieuwing in digitale media.

Met zijn bedrijf MediaFusion bouwde de eerste websites vanaf 1993, ontwikkelde zijn eerste AR experience in 2009, introduceerde de QR code in Nederland en ontwikkelde de eerste mobiele websites vanaf 2010.

Cristian is creatief in oplossingen met meerwaarde. Zowel conceptueel, visueel, technisch en strategisch gaat hij voor de best mogelijke oplossingen, middelmaat is daarbij geen optie.

Contact details: cris@artishock.com

Marcel Massing

Marcel Massing: 3D specialist & management

3D specialist & management

Marcel Massing is afgestudeerd bedrijfskundige en heeft 17 jaar ervaring opgedaan in de financiële sector voordat hij in 2009 ondernemer werd.

In 2012 richtte hij HIA3D BV op, een 3D animatiestudio.

Zijn full service gedachte leidde al snel tot een uitbreiding van de aangeboden diensten zodat de klanten op velerlei gebied met 3D diensten kunnen worden geholpen.

 

Marcel is mede-oprichter en bestuurslid van de Coöperatie Artishock.

Contact details: marcel@artishock.com

Johan Schreuders

Johan Schreuders

Lean en operational excellence coach

Augmented Reality helpt verspillingen weg te nemen nemen en doorlooptijden in te korten. Administratieve handelingen worden sterk gereduceerd en gedigitaliseerd.

AR leidt tot meer plezier in het werk voor logistiek medewerkers en leidt gegarandeerd tot verbetering van de kwaliteit van de logistieke procedures.

Afnemers eisen foutloze producten en dienstverlening. Tegelijkertijd staan marges onder druk. Wij helpen organisaties dit praktisch toe te passen van directie tot op de gemba.

Contact details: johan@artishock.com

Edward van Dongen

Edward van Dongen: AudioVisual design & interactive video mapping.AudioVisual design & interactive video mapping.

Als audiovisueel ontwerper denkt en werkt Edward van Dongen mee aan de visuele concepten en uitwerking van projecten. Naast het produceren van verschillende video-producties is hij gespecialiseerd in live- en interactieve-video projecten en werkt hiermee binnen zijn bedrijf VIED.

Daarnaast is hij op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen op creatief gebied.

Dit in combinatie met gedrevenheid en enthousiasme draagt bij aan een waardevolle partner binnen het team van Artishock.

Davey Boy Hoek

Davey Boy Hoek 3D developer & designer3D developer & designer

Van plattegrond naar 3D model, van een kinderboek naar Virtual Reality app.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van Davey’s dagelijkse bezigheden.

Davey zorgt ervoor dat techniek en kunst samenkomen zodat dit tot een digitaal avontuur leidt.

Sadiki Berdah

Sadiki Berdah: CGI Artist & Sound Designer

CGI Artist & Sound Designer

Sadiki is een specialist in 3D animaties en geluid.

Door zijn muzikale achtergrond weet hij de juiste toon te zetten in de 3D producties.

Daarnaast heeft hij gewerkt aan diverse games, animaties, AR- en VR-producties.

Lydia Bolle

Lydia Bolle Ondernemende duizendpootOndernemende duizendpoot

Lydia is een ondernemende duizendpoot, met een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Of het nu gaat om de opmaak van een folder of het bijhouden van de boekhouding en andere administratieve zaken, ze draait haar hand er niet voor om.

Naast de werkzaamheden binnen Artishock en de 3D studio geniet ze van de natuur, verricht ze vrijwilligerswerk en runt ze haar gezin.

There is more, we have a vast network, but those pictures where just awful!

Booooh!