Praktijkgerichte AR trainingen

AR – VR – MR – XR

home > Nieuws en updates > Augmented Reality training ECS electronics

Augmented Reality training ECS electronics

Voor een Augmented Reality training was ECS electronics bij ons aan het juiste adres. ArtiShock biedt namelijk een breed scala aan trainingen op het gebied van kennisoverdracht in zake Augmented-, Virtual- en Mixed Reality. In dit geval was de AR training toegericht op de ontwikkeling, productie, validatie en marketing van hoogwaardige elektronische verbindingssystemen binnen de auto-industrie.

Onze AR-experts trainen medewerkers aan de hand van bestaande praktijkvoorbeelden. De AR trainingen zijn (bijna) altijd maatwerk zodat ze aansluiten op de praktijk.

Augmented Reality traing bij ECS electronics

Voor ECS hebben we een maatwerk AR-training gemaakt zodat deze aansloot op de daadwerkelijke dagelijkse werkzaamheden en taken. ECS zorgt hiermee dat ze de toegevoegde waarde van AR beter begrijpt en en haar voordeel mee kan doen in zowel de productie als in haar service.

Teamfoto van de trainees bij ECS
AR hardware set-up met de Hololens, Magic-Leap en Realwear op de voorgrond
Object tracking op Volkswagen T2
wel goed bijblijven!
De Microsoft Hololens ook uitproberen
Ook de Magic-Leap komt aan bod
Teamfoto van de AR training
Bus vol AR materiaal
Certificaten van de AR training

ArtiShock biedt twee AR trainingen

  1. Basis AR-training: Wat is het, waar komt het vandaan en hoe wordt het in de praktijk toegepast.
  2. Advanced AR-training: Hoe zet je praktisch een AR-traject op voor je organisatie, waar moet je op letten en wat voor type hardware oplossingen zijn er in de markt.

Basis AR-training:

De training bestaat uit 1 dagdeel waarin wij medewerkers wegwijs maken in de wereld van Augmented Reality (AR). Ze leren echter niet alleen wat het betekent maar vooral wat je er mee kan en hoe het waarde kan toevoegen aan organisaties in het algemeen.

Er wordt ook aandacht besteed waar het gedachtengoed van AR vandaan komt. Dit historisch besef is van belang om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van Augmented Reality dat relevant is voor de visie op de nabije toekomst.

Praktische zaken basis training Augmented Reality

De Augmented Reality training wordt in-house op locatie verzorgd waarbij u de benodigde ruimte verzorgd (een en ander in overleg). De basistraining is geschikt voor een minimum van 5 en een maximum van 15 medewerkers per keer. Uw medewerkers ontvangen een certificaat van deelname na afloop van de training.

Advanced AR-training

Nadat uw medewerkers de basistraining succesvol hebben afgesloten gaan we in de training dieper in op de behoefte van de organisatie en medewerkers. We leren hoe AR (of een andere vorm van XR) daarin een rol kan spelen. Dat kan bijvoorbeeld marketing, sales, HR of toegepast oplossingen betreffen.

We ontdekken in deze training de mogelijkheden van diverse instrumenten zoals de Microsoft Hololens, De RaelWear HMT, de Magic Leap, Vuzix, Oculus GO (VR) en andere smart devices zoals tablets en smartphones.

Medewerkers gaan praktijkgericht aan de slag. Er wordt gekeken wat voor oplossingen voor het bedrijf interessant kunnen zijn. We maken een werkelijke aanzet (conceptontwikkeling) in het creëren van meerwaarde met behulp van Augmented Reality.

Praktische zaken advanced training Augmented Reality

De training wordt in-house op locatie verzorgd waarbij u de benodigde ruimte verzocht, verder een en ander in overleg. De basistraining wordt gegeven voor een minimum van 5 en een maximum van 15 medewerkers per keer. Uw medewerkers ontvangen een certificaat van deelname na afloop van de training. Deze training is inclusief het gebruik van de instrumenten en smartglasses.

Subsidies en kosten van AR trainingen

Alle trainingen van ArtiShock zijn gericht op het vergroten van kennis bij medewerkers. Met de digitale transformatie waar veel bedrijven mee te maken hebben kunnen we  het kennisniveau van Augmented Reality sterk verbeteren. Door onze praktijkgerichte trainingen kan er beter worden nagedacht over de toegevoegde waarde die AR biedt. Als je niet weet wat het is kan je er simpelweg ook niet over nadenken.

Subsidies voor Augmented Reality trainingen en workshops

In veel gevallen worden er ook subsidies aan bedrijven verstrekt door brancheverenigingen of andere partijen om de kennis over digitalisering te verbeteren. Daarmee kunnen bedrijven tegen sterk gereduceerde kosten hun medewerkers kennis en inzicht in deze revolutionaire technologie versterken.

Meer weten over de Augmented Reality trainingen en workshops van ArtiShock? Neem contact op via projects@artishock.com of bel direct met +31(0)78 631 43 75.