Transparante Oled als eye-catcher

Doorzichtig beeldscherm biedt nieuwe mogelijkheden

home > Nieuws en updates > Presentatie op transparant Oled TV scherm

AEGIR Marine

Transparant Oled beeldscherm met 3D animatie

ArtiShock heeft voor AEGIR marine een 3D animatie verzorgt met behulp van een transparant Oled beeldscherm. Deze speciaal voor dit doel gemaakte animatie liet te werking op een fascinerende manier zien op deze transparante televisie.

Het maken van een animatie voor een transparant beeldscherm vergt wat extra aandacht en de toepassingen van wat extra visuele effecten. Ondanks dat het beeldscherm van zichzelf transparant is kunnen alle kleuren worden gebruikt. Als er felle kleuren worden gebruikt worden die zeer helder weergegeven.

Transparente televisie ideaal voor beurspresentaties

Dit  project dat gebruik maakt van de transparante Oled techniek heeft ons nog enthousiaster gemaakt over de verschillende mogelijke toepassingen. Zo zijn deze schermen ook toe te passen als Hologram of Augmented Reality, al dan niet in combinatie met fysieke producten.

Geïnteresseerd in de toepassing van transparante Oled? Laat het ons weten!

Neem dan contact met ons op: 0786314375 of mail naar projects@artishock.com

Zie ook:

Augmented Reality trainingen & workshops
Wil je weten wat de toegevoegde waarde van AR is voor jou organisatie? Onze AR-experts trainen aan de hand van bestaande praktijkvoorbeelden.
Bekijk oplossing
Historische panelen in 3D storytelling voor museum
15de eeuwse panelen in 3D
Bekijk case
Amazon prime: webAR filmcampagne De Oost
De webAR postercampagne toont een trailer van de nieuwe Nederlandse De Oost. De film is te zien vanaf 13 mei op prime video van Amazon
Bekijk case