3D oplossingen

3D visuals | 3D Animaties | 3D Hologrammen | 3D printing

home > Nieuws en updates > 3D producties en oplossingen

3D studio producties

3D studio producties


Van 3D creatie naar 3D realisatie.

Ontwerp van 3D: van concept naar idee.

De gemeenschappelijke noemer van ons drie dimensionaal werk is dat we met 3D technieken nieuwe of bestaande werelden zichtbaar maken. Dat kan een 3D wereld zijn die er nog niet is (nieuwe producten in 3D, gebouwen in 3D etc.) of niet meer is (denk aan historische scenes). Maar het kan ook 3D belevingen betreffen die een normaal mens niet kan ervaren. Deze gaan veelal het gemiddelde voorstellingsvermogen te boven. Denk aan een drie-dimensionele reis in het menselijke lichaam, Science Fiction of vissen die in Augmented Reality om je heen zwemmen.

Wat dan?

Het betreft vooral scenes die niet op een conventionele methode gefilmd of gefotografeerd kunnen worden. Juist dan bewijzen de nieuwste 3D technieken hun waarde. Niet alleen kunnen deze 3D werelden op conventionele manier worden bekeken (afbeelding of video) maar ook op een virtuele manier worden beleefd met behulp van Augmented- en Virtual Reality. Voeg daar nog aan toe dat in 3D ontworpen objecten kunnen worden uitgeprint en het krijgt ook een tastbare dimensie als toetje.

3D in de praktijk

Praktisch gezien dienen de ruimtelijke 3D modellen en animaties zeer uiteenlopende doelen zoals afbeeldingen voor presentaties, flyers en boeken tot animaties die worden gebruikt op websites, voor presentaties en op beurzen. Het ruimelijke 3 dimensionale werk wordt bij ons ook gebruikt bij Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) producties en holografische belevingen.

The future of Smart Urban Regions - PwC
Nuclear Shields Raptor – Disaster recovery tools
Havenkade Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht NL
Black Necked Crane – China Environmental Project

Realistisch 3 Dimensionaal

3D werk kan een realistisch karakter hebben met in de extreme uitvoering fotorealistische afbeeldingen of animatie. Of we kiezen samen met onze klant juist voor fantasierijke karakters en omgevingen.

Bereik je doel met 3D

Wij zien de 3D technieken die wij gebruiken als een middel om een doel te bereiken. Herken je de mogelijke toepassingen en wil je vrijblijvend van gedachte wisselen over je eigen doelen, dan vernemen wij dat graag.

De wereld is niet plat.

Misschien een open deur maar tegenwoordig kunnen we aan de wereld een nieuwe laag toevoegen met 3D producties van ArtiShock. Een aantal gepassioneerde jonge honden (en gelukkig ook een oude waakhond) maken de ene supergave 3D animatie na de andere en dan weer een 3D hologram of een coole 3D visual.

Je fantasie is je enige beperking en met ambitie kan deze worden waargemaakt. Of zoals een van de belangrijkste ontdekkingsreizigers het stelde:

Ambition leads me not only farther than any other man has been before me, but as far as I think it possible for man to go.
Captain James Cook
3D animaties & Kioskmodule Somfy Nederland
from dawn-to-dusk
Bekijk case
Broadcast AR for Nimble Storage Barcelona
3D karakter ontwikkeling (Character development) & Augmented Reality installatie voor de VMworld te Barcelona voor Nimble storage.
Bekijk case
Mobiele Augmented Reality app als sales instrument
De mobiele Augmented Reality app als verkoopinstrument voor Provisur
Bekijk case
AR leerprogramma voor Stedin
Met de Augmented Reality app van Stedin kun je zien wat het verzorgingsgebied is maar ook wat er gebeurd bij een stroomstoring en hoe die wordt verholpen.
Bekijk case