3D animaties Somfy

Kiosk applicatie voor beurs

home > portfolio > 3D animaties & Kioskmodule Somfy Nederland
Storytelling from-dawn-to-dusk

3D animaties in applicatie voor beursstand Somfy

In opdracht van Somfy, in nauwe samenwerking met Pitchkoff Standbouw, hebben wij een kiosk applicatie opgeleverd -inclusief drie 3D animaties.

De 3D animaties worden opgeroepen in 3 verschillende talen op touch-screens. Deze zijn onderdeel geworden van de beursstand tijdens de Polyclose Beurs in Gent van 15 t/m 17 januari 2020 is gehouden.

De producten van Somfy zorgen ervoor dat gordijnen, rolgordijnen, zonneschermen etc. automatisch open of dicht gaan, afhankelijk van de instellingen die bijvoorbeeld met een app kunnen worden gemanaged. Ook een alarmsysteem kan op deze manier worden ingeregeld.

De video is bedoeld voor monteurs om een impressie te geven van de uitgebreide geavanceerde mogelijkheden van Somfy.

Video impressie

Via 3 verschillende 3D animaties, die ieder een ander deel van de dag omvatten, werd uitgelegd welke voordelen de producten van Somfy kunnen bieden.

Persona: Jack

De hoofdrolspeler is telkens Jack die vanaf het moment van wakker worden verschillende toepassingen laat zien, ook vanuit zijn werk, totdat hij na een gezellige avond weer gaat slapen.

Storytelling

Jack verhaal is verwerkt in de zuilen waarin de touchscreens zijn gemonteerd. Erboven hangen sound-showers om vooral op de plek waar de video wordt bekeken optimaal geluid te hebben terwijl er vlak naast geen overlast is. Het unieke aan het beursconcept is dat de beursstand zelf in 3 delen is verdeeld waardoor een verhaal kon worden verteld.

Hier zie je enkele afbeeldingen van de beursopstelling en enkele renders uit de video: Ochtend, naar en op het werk en in de avond weer thuis.

Opdrachtgever: Somfy Nederland

Margreet van Kinschot, Marketing Communications Manager for Northern Europe at Somfy: “Het ziet er echt super uit!”.