Online Corporate Tour Kemin

& 3D online beursstand

home > portfolio > Virtual Guided Tour Kemin EMEA

Virtual Guided Tour

Virtual Corporate (beurs) video communicatie platform voor KEMIN | EMENA

In samenwerking met Pitchkoff hebben we een schitterende corporate 360 graden bedrijfspresentatie gerealiseerd. Naast deze “Digitale Corporate Tweeling” is een virtuele 3D beursstand ontwikkeld. Beide zijn gemaakt met het Virtual Guided Reality Tour platform van ArtiShock.

De 360 graden belevingen zijn voorzien van een brede variatie aan nieuwe (waaronder 3D visualisaties en webbased Augmented Reality) en meer traditionele media zoals Video en PDF downloads. De drie-dimensionale online beursomgeving is toegankelijk voor ongeveer 200 direct genodigden.

Visuele tour door de Digitale Corporate Tweeling

Een gastheer (of gastvrouw) begeleid de bezoeker tijdens een van de visuele online tours door de digitale online tweeling van het bedrijf.

Online Virtuele 360 tour is als het ware een Digitale Corporate Tweeling for Kemin. Deze corporate presenteert zich in een virtuele bedrijfsomgeving en een herbruikbare online 3D beursstand.

 

Digitale 3D online beursstand

Op 12 februari 2021 werd de digitale driedimensionale beursstand geopend. Gedurende de dag werden de gasten onthaald door een korte digitale introductie van CEO, Stefaan van Dyck. Via een uitgekiende video-overgang werd gaan de gasten naar de ‘Digital Experience Box’, de naam voor de beursstand was bedacht.

De 3D beursstand op het marktplein van Hannover
3D online beursstand voor Kemin
Voorbeeld van een geïntegreerde webinar
Webinar in 360-graden tour
PDF, te bekijken, downloaden of printen
Voorbeeld tekstbox
3D model bekijken
3D model viewer in 360-graden tour
3D-machine en Augmented Reality
reeks PDF-brochures eenvoudig toegankelijk
Lounge met receptie in 3D
"Wall of challenges" met video, pdf's en webinars
Wall of challenges
Toegang tot de lounge
Challenge Room 3 met geïntegreerde video
Challenge Room 3 met geïntegreerde video
Challenge Area met 4 keuzes
Deel van de 3D-beursstand
Welkom tot de stand
Welkomstboodschap van de CEO

Uitdagingen

Binnen de online 3D-omgeving kreeg de bezoeker een uitleg over de vier belangrijkste uitdagingen die de  industrie voor veevoeders bezig houdt. De experts van Kemin leggen in elk van de vier ‘challenge rooms’ uit wat deze uitdagingen zijn en wat Kemin doet om haar klanten te helpen. Na het bezoek aan de ruimtes wordt de deur geopend naar een lounge-ruimte. Daar is de ‘Wall of Challenges’, een plek waar verdieping kon worden gezocht voor elk van de 4 uitdagingen.

Augmented Reality & Live chat

Een grote variatie aan media-uitingen zijn binnen de Virtual Guided Reality Tour beschikbaar.

Via video’s, pdf’s en webinars delen de wetenschappers van Kemin de laatste ontwikkelingen. Bij de receptie biedt een wand met brochures de 10 belangrijkste publicaties en fact sheets als download aan. Iets verder in de lounge wordt een 3D modelviewer gebruikt om de innovatieve iBOX te beleven.

webAR

Klanten zetten jou product zo op hun eigen bureau neer in 3D web based Augmented Reality.

Bijzonder is dat deze iBOX via webbased Augmented Reality door de bezoeker daadwerkelijk binnen de eigen omgeving kon worden beleefd. Mochten er nog vragen zijn, dan stond een team paraat om via de live chat om deze te beantwoorden.

 

Bijzonder? Absoluut!

Wat maakt dit zo bijzonder? Er meer initiatieven waarbij je in 360 graden een omgeving kan beleven. De samenwerking van Pitchkoff en ArtiShock overtrof de stoutste verwachtingen bij Kemin.

De inzet van een op maat gemaakte 3D-omgeving en de enorme variatie van nieuwe en traditionele media maakte het een spraakmakende ervaring.

De CEO heet de bezoeker welkom in de 3D beursomgeving

Het Virtual Guided Reality Platform, de creatieve input en de voortschrijdende technieken zullen op verschillende momenten door het jaar heen worden hergebruikt. Telkens met andere up-to-date informatie, telkens interactief en met diverse toepasselijke media geïntegreerd. Een investering dus die het bedrijf per saldo op jaarbasis veel geld bespaart, het innovatieve karakter van Kemin bevestigd en klantbezoek die niet hoeft te stagneren.

Corporate 360º company tour

Naast de 3D live beursomgeving hebben we voor Kemin ook een 360-graden tour gemaakt van hun hoofdkantoor, laboratorium en werkplaatsen in België. Ook hierin is veel additionele informatie verwerkt, maar bijvoorbeeld ook een live webcam.

Die ‘tour’, zoals we dat noemen heeft nog een aanvullende mogelijkheid. Je kunt live de gasten een rondleiding te geven. Beide partijen bekijken dezelfde tour in extreem hoge kwaliteit. De gastvrouw of -heer heeft diverse presentatietechnieken ter beschikking voor een geslaagde presentatie.

De entree van het bedrijfspand

Wat is het doel?

De klanten worden door Kemin uitgenodigd en exclusief behandeld. Bij de digitale beursstand alleen op uitnodiging en op een interactieve manier. Bij de corporate tour door de gebouwen en het laboratorium wordt net als in het echt het digitale bezoek een kwalitatieve hoogwaardige meeting.  Met onze technieken kan Kemin op een innovatieve manier haar dialoog met haar klant voortzetten, zonder de belemmering van Corona.

Neem  contact met ons op voor een vrijblijvende demo (ongeveer 30 minuten) en overtuig jezelf van de variatie in media, de communicatiekracht en de impact die het heeft op je gastvrijheid.

Neem dan contact met ons op: 0786314375 of mail naar projects@artishock.com