Verhuur van de Microsoft Hololens

Hololensje huren?

home > Oplossingen > AR en VR apparatuur > Microsoft Hololens te huur

We verhuren de Microsoft Hololens voor op beursen, evenementen en presentaties.


De Microsoft Hololens (V1) is per dagdeel te huur. De prijs is €200,- per dagdeel exclusief reistijd, reiskosten en/of begeleiding.
Huur de Hololens

Je kunt de Microsoft Hololens bij ons huren. Dat kan met en zonder begeleiding. Ben je een professional met de Hololens dan heb je ons niet erbij nodig. Wil je begeleiding dan kan dat uiteraard ook.

Voorbeeldbeleving met de hololens

Wat is een Hololens?

Wat is een Microsoft Hololens? Een Hololens is de eerste HMD (head mounted display) dat op hoge kwaliteit hologrammen (augmented reality belevenissen) laat zien aan de gebruiker.

Hoe werkt de Hololens?

De Microsoft HoloLens is een Augmented Reality bril met doorzichtige lenzen. Op die lenzen worden holografische beelden geprojecteerd. De Microsoft Hololens maakt gebruik van spatial-mapping en spatial-sound. Met de slimme smartglass kun je dus als gebruiker hologrammen in de echte wereld zien en mee interacteren.

De Hololens kan inclusief begeleiding verhuurd worden al dan niet in combinatie met een door ons verzorgde presentatie over Augmented Reality en de toekomst.

Holens is indrukwekkend

Het is een indrukwekkende ervaring om de Augmented Reality beelden te zien, er omheen te kunnen lopen, van dichtbij en veraf te aanschouwen en ermee te spelen.

Hologram voor Provisur
Wow with the Hololens