Toepassingen van Augmented Reality in de industrie

Workshop toepassingen van AR in de industrie

home > Nieuws en updates > Jaarcongres Hightech voor industrie Holland Instrumentation

Jaarcongres “Mensgerichte technologie in Harmonie”

Digitale Transformatie:
Mensgerichte Technologie in Harmonie

Op dinsdag 15 september 2020 organiseert Holland Instrumentation (HI) haar jaarcongres ZIE. Ook deze keer wordt het congres gehouden bij de Duurzaamheidsfabriek. Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken.

We zijn te gast bij de Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

Naast de keynote speaker Michel van Dartel, zijn er nog een aantal interessante sprekers die hun visie geven op het thema ‘Mensgerichte Technologie in Harmonie’, waaronder ArtiShock. Daarnaast organiseert HI vier deelsessies waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen. Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HI zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er ook weer voldoende gelegenheid om te netwerken.

Break Out: Industrie 4.0 en AR

De industrie laat kansen liggen. Augmented Reality is de hype voorbij. AR biedt toegevoegde waarde bij de verbetering van de productiecapaciteit, kwaliteit, veiligheid en werkplezier.

Het biedt oplossingen voor het borgen van kennis, support op afstand van experts en ondersteuning voor marketing & sales. Augmented Reality kent ook uitdagingen. Op basis van meer dan 8 jaar ervaring biedt ArtiShock de deelnemers tijdens dit congres een praktijkgerichte inlkijk in het toepassen van Augmented Reality in de industrie.

INDUSTRIE 4.0

Logistiek, de maakindustrie, automotive en assamblage zijn slechts enkele sectoren waar kennis en gekwalificeerd personeel steeds schaarser worden. AR biedt uitkomst. Augmented Reality kan een belangrijke kwantificeerbare bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de industrie afhankelijk van hoe en waar de technologie wordt ingezet. Gezien de belofte dat AR siginifiante besparingen en verbeteringen levert komt de prognose voor 2024 van 55 miljard euro* aan investeringen niet uit de lucht vallen. (Bron: Digi-Capital Q1 2020)