Augmented Reality Inspiratie

MKB Ondernemersdag Dordrecht

home > Nieuws en updates > AR Power op de MKB Ondernemersdag Dordrecht

Uitnodiging 15 november 2019

Augmented Reality op de MKB ondernemersdag Dordrecht

ArtiShock (uit Dordrecht!) zal tijdens dit evenement haar visie op ondernemen en innoveren presenteren. Als specialist op het gebied van Augmented Reality (AR) toepassingen zal ArtiShock o.a. een recente business case presenteren met verbluffende resultaten.

Hiermee willen we jou als deelnemer wakker te schudden, voor zover je nog niet met deze innovatieve techniek in aanraking bent gekomen natuurlijk.

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement kan via de site van MKB dag Dordrecht

Locatie:

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AL Dordrecht

 

Hoe kan AR gebruikt worden op mensen sneller op te leiden, dus sneller productief te maken? Hoe kan het de productiviteit van ervaren medewerkers verhogen? Kan AR zorgen voor hogere kwaliteit waarmee die ene veeleisende klant kan worden behouden of juist worden binnengehaald?

Nieuwe technieken implementeren is topsport

Het implementeren van nieuwe technieken en daarmee de bestaande bedrijfsprocessen aanpassen vraagt net als in de sport een goede coaching en begeleiding, dus ook training en educatie. Een team-aanpak zorgt ervoor dat de nieuwe technieken in de gehele organisatie worden ondersteund om het ware potentieel te realiseren. Maar ook hier hoort een leercurve bij, tegenslag en doorzettingsvermogen om de gezette doelen te bereiken. De parallellen zijn groot.

Omdat ook de financiële kant van investering in innovaties erg belangrijk is wordt ook hier aandacht aan besteed. Soms kan de financieren heel dichtbij en bereikbaar zijn. Dit wordt gedemonstreerd met een lokale business case. Artishock helpt ondernemers graag als partner en coach en deelt graag kennis.

Sprekers

De eerste editie van deze MKB dag Dordrecht biedt veel inspiratie en kennis in powersessies en plenaire middagshow. Rondom het centrale thema ‘Ondernemen is topsport’ brengt deze dag de beste verhalen en inspirerende ondernemers en experts die zich herkennen in de uitspraak ‘Doorgaan waar anderen opgeven’. Tijdens de powersessies en plenaire middagshow delen ondernemers en Augmented Reality en Game experts hun belangrijkste lessen en inzichten. Onderstaande sprekers zijn deze editie aanwezig.

Jeroen Put


Dagvoorzitter

Maarten van der Weijden


Voormalig olympisch kampioen en wereldkampioen openwaterzwemmen

Maarten Burggraaf


Wethouder Economische Zaken en Ondernemen

Marcel Massing


AR specialist | ArtiShock

Marco Boogers


Talentscout expert

Cristian Vorstius Kruijff


AR specialist | ArtiShock

Niels Snoep


Innovatiemanager Rabobank

Programma MKB Dordrecht 2019

De MKB dag Dordrecht biedt een mix van alle kennis, inspiratie en netwerkmomenten die je nodig hebt om als ondernemer met je bedrijf in beweging te blijven.

Programma

 • 13:00 uur: Inloop
 • 13:45 uur: Welkom door dagvoorzitter Jeroen Put en wethouder Maarten Burggraaf
 • 14:15 uur: Powersessies ronde 1:
  • Cybergame, Innovatie met Niels Snoep;
  • ArtiShock: Dordrechts innovatiefonds met Marcel Massing en Augmented Reality in de praktijk met Cristian Vorstius Kruijff
  • Human Capital, E-sport sessie en een sportclinic curling;
 • 15:15 uur: Powersessies ronde 2:
  • Cybergame, Innovatie met Niels Snoep
  • ArtiShock: Dordrechts innovatiefonds met Marcel Massing en Augmented Reality in de praktijk met Cristian Vorstius Kruijff
  • Human Capital, E-sport sessie en een sportclinic curling.
 • 16.00 uur: Netwerkborrel
 • 16:30 uur: Plenaire middagshow met Maarten van der Weijden
 • 18:00 uur: Eat & Meet
 • 19:30 uur: Einde bijeenkomst

Samen een mooie dag

De MKB dag Dordrecht is ontzettend trots om samen met deze partners een prachtige dag te creëren voor jou als bezoeker. Samen met hen zetten we een unieke en inhoudelijke ervaring neer om jou als deelnemer met nog meer kennis en inspiratie huiswaarts te laten keren. Ben je benieuwd over de bijdrage van onze partners aan de MKB dag Dordrecht? Neem dan hieronder een kijkje.

Wil je meer weten over partnermogelijkheden m.b.t. de MKB dag Dordrecht?

Neem dan contact op met Merin de Does |Dordt Onderneemt | mv.de.does@dordrecht.nl

Wethouder Maarten Burggraaf: “Dordtse ondernemers hebben net als topsporters durf, doorzettingsvermogen en visie. Gemeente Dordrecht wil deze ondernemers optimaal faciliteren. Dit past bij de ambitie om bij de top 5 van mkb-vriendelijkste gemeenten te horen. De MKB dag Dordrecht is hét evenement waar ondernemend Dordrecht bij elkaar komt. Ik hoop veel ondernemers tijdens de MKB dag persoonlijk te ontmoeten.”