ArtiShock viert lustrum

Pfffff, spatial computing is hard work but rewarding!

home > Nieuws en updates > AR bedrijf ArtiShock bestaat 5 jaar

Vijf jaar ArtiShock, vijf jaar visie op Augmented Reality en vijf jaar bier en pizza

Vijf ondernemingen en hun fascinatie met nieuwe technologieën. Wat begon met bier en pizza en een tomeloze passie voor Augmented Reality is uitgegroeid tot een bijzonder collectief met een berg kennis en een portfolio waar je u tegen kan zeggen.

Wie wil er met ons trouwen?

Met nieuwsgierigheid en passie zijn we na de start -als een soort Hans Klok- de markt gaan bewerken. Overal gingen we presenteren en we hebben de haast ongelooflijke mogelijkheden van Augmented Reality gedeeld met wie er dan ook maar interesse in had.

Maar ja, zoals dat gaat wil iedereen met je vrijen, maar weinigen willen met je trouwen. Volharding bleek nodig, en ook eindeloos veel voorstellen uitwerken. Het is uiteindelijk gelukt om met een supertof collectief van vernieuwend denkende ondernemers dit lustrum te bereiken!

Track-record

We hebben een uitgebreide track-record waar wij supertrots op kunnen zijn. De visie van de samenwerkende ondernemers op de toekomst van technologie en het besef van ruimtelijke informatie hebben we bij de oprichting op 14 april 2014 in steen gebeiteld met de officiële oprichting van Coöperatie ArtiShock UA.

The rest is history!

Onze eerste 5 officiële jaren hebben we dus gevierd op 23 april 2019. Met ruim 20 mensen hebben we in (onze) stijl geproost met bier en pizza in de studio te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit keer geen ‘take away’ maar een heuse pizza-truck van Pizza-Fresca voor de deur!

Een kleine impressie van de middag en avond

Natuurlijk was er ook een klein officieel momentje waarop het bestuur alle betrokken heeft bedankt. Extra aandacht ging uit naar onze nieuwe website (gebouwd door de jongens van Twize) en er was ook nog tijd voor wat demonstraties van de Magic Leap. De avond eindigde bij een kampvuurtje in de achtertuin.

Met z'n allen!
Het core team van ArtiShock: Theo, Cristian, Marcel en Edward
Joep van Rongen van Twize: ff de Magic Leap testen
De Tesla van Theo moet eraan geloven :TESTRIT!
Coen en Edward
Caroline Wimmers kan natuurlijk niet achterblijven!
Met Alexander van Pizza Fresca!
Team HIA3D
Thomas, Edward, Marcel en Joey
Davey, Mira en Johan
Team ArtiShock
Bier en pizza is gebleven
Euhhhhhh? Had jij nog een speach geschreven?
Intussen is Augmented Reality enorm geëvalueerd, wij ook natuurlijk.

Gelukkig is bier en pizza gewoon bier en pizza gebleven!

English


Five years of ArtiShock, five years of vision on Augmented Reality and five years of beer and pizza!

Five companies and their fascination with new technologies. What started with beer and pizza and an unbridled passion for Augmented Reality has grown into a special collective with a mountain of knowledge and a portfolio that you can tell against.

In the meantime, Augmented Reality has been enormously evaluated, including us of course. Fortunately beer and pizza have remained beer and pizza!