Portfolio

Augmented Reality & other stuff we do

home > portfolio
Augmented-, Virtual- en Mixed Reality projecten

Metaverse creations, Augmented Reality portfolio & XR cases

Hieronder treft u -onder andere- een aantal Augmented Reality apps en andere creatieve tech cases. ArtiShock is de creatieve hub met diverse creatieve technologieën zoals Virtual- en Mixed Reality, het 360 graden Tour platform, webAR maar ook imagineering zoals wij dat noemen.

Projecten zijn multi-disciplinair en gerealiseerd in combinatie met ruimtelijke grafische vormgeving (UX/UI), 3D animaties en visualisaties, videoprojecties, design, technologie, programmeren maar ook vindt je hier industriële toepassingen en andere innovatieve oplossingen.

XR? VR? AR? Hoofdpijnkeuze?
Neem contact op en we helpen u graag verder.
Direct hulp zoeken
Augmented-, Virtual- en Mixed Reality projecten

Augmented Reality portfolio & XR cases

Hieronder treft u -onder andere- een aantal (mobiele- en smartglass-) Augmented Reality oplossingen die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. De onderstaande voorbeelden omvatten ook ‘immersive’ media zoals Virtual Reality en Mixed Reality.

XR? VR? AR? Hoofdpijnkeuze?
Neem contact op en we helpen u graag verder.
Direct hulp zoeken
Videomapping & beursstand
Videomapping en beursstand
bekijk project
360 graden VR video voor de ING Bank
Aan de hand van verschillende scènes nemen medewerkers je tijdens een 360 graden Visrtual Reality experience mee door de wereld van de ING bank.
bekijk project
Augmented Reality E-learning
Met deze Augmented Reality E-learning app leert de monteur welke taken hij moet uitvoeren om een boegschroef te reviseren.
bekijk project
AR leerprogramma voor Stedin
Met de Augmented Reality app van Stedin kun je zien wat het verzorgingsgebied is maar ook wat er gebeurd bij een stroomstoring en hoe die wordt verholpen.
bekijk project
Hologram voor pharmaceutisch congres
Voor een van onze klanten -Incyte phramaceuticals- hebben we de Holobox ingericht met een 4-zijdige holografische beleving.
bekijk project
Bloemsculptuur in Virtual Reality
Schilderij van bloemen gemaakt in Virtual Reality. Dit kunstwerk is gemaakt ism Noortje Stortelder. Gasten van HlverdaKooij werkten aan het ruimtelijke kunstwerk mee.
bekijk project
Europees subsidietraject in AR
De route van ambitie naar realisatie is altijd opwindend. En al helemaal als die weg in 3D wordt afgelegd met behulp van Augmented Reality.
bekijk project
Corporate video PwC – Smart Urban Regions
deze videoproductie voor PriceWaterhouseCoopers (PwC) is ontwikkeld vanuit live videoregistraties in combinatie met 3D overlay's (CGI) en grafische informatie.
bekijk project