Magic Leap te huur
home > Oplossingen > AR en VR apparatuur > Magic Leap one te huur

Huur de Magic Leap en geniet van de volgende stap in Augmented Reality


De Magic Leap is per dagdeel te huur. De prijs is €350,- per dagdeel exclusief reistijd, reiskosten en/of begeleiding.

Te huur bij ArtiShock: Magic Leap One

Wij hebben de Magic Leap One te huur -per dag of dagdeel- voor diegene die de stap voorwaarts in Augmented Reality wil beleven. De Magic Leap is gelanceerd op 8 augustus 2018 en is enkel nog in de USA verkrijgbaar.

Magic Leap werd in 2010 opgericht door Rony Abovitz. Bij het in Florida gevestigde bedrijf werken zo’n 1500 mensen. Het heeft nog geen cent verdiend, maar investeerders hebben er inmiddels 2,3 miljard in gestoken. Onder hen bevinden zich Google en Alibaba.

De video toont deTónandi app. Deze waanzinnige visuele en muzikale beleving is ontstaan uit een samenwerking van Sigur Rós en Magic Leap.

Magic Leap Gaming

Magic Leap Social with Avatars

Magic Leap Creation

Meest geavanceerde AR bril

De Magic Leap is op dit moment -naast de Microsoft Hololens 2- de meest geavanceerde Augmented Reality HMD (‘Head Moutend Display’).

Ze toont digitale informatie in de werkelijke omgeving omdat ze in staat is de directe omgeving te begrijpen (door middel van ‘spataal mapping’) met behulp van zogenaamde dept-sensing camera’s en infrarood.

Doordat deze Augmented Reality smartglass begrijpt hoe de omgeving in elkaar steekt kan ze -onder meer- 3D informatie aan de ruimte toevoegen. Ook worden oppervlaktes herkend zoals tafels en stoelen.

Spatial Audio

Ook is de bril uitgerust met zeer geavanceerde spatial audio, dat betekent dat je geluid als spatial sound beleeft. Dat gaat stukken verder dan surround sound…

Met de magic Leap beleef je muziek boven, naast, achter en onder je en kun je ook zelf audio produceren en in de ruimte ‘ophangen’ waar je dat zelf wilt.

Spatial gestures

Interactie ga je al dan niet aan met behulp van een controller. Die hou je in je hand als een pistool met trekker en andere knoppen om zaken te regelen in de digitale ruimte. Maar je kunt ook met zogenaamde spatial gestures aan de slag. Dat betekent dat de Magic leap in staat is om handen en handgebaren te begrijpen en te interpreteren. Bij de Hololens 1 was dat beperkt tot min of meer 2 gestures: Airtap en Bloom. Bij de Magic Leap zijn dat er een stuk of 8 zoals Grab, Push, Tab etcetera.

De Magic Leap is een echt te gekke beleving!

Magic Leap smartglass
Uitpakfeestje

Download fact sheet


Wil je meer weten over de Magic Leap?