Hologram presentatie console

Hologrammetje huren?

home > Oplossingen > AR en VR apparatuur > Hologram display (holobox) te huur

Hologram display te huur


Hologram console te huur

Artishock beschikt over een aantal Holoboxen (Hologram-Display) die ideaal is voor gebruik op beurzen, congressen of andere evenementen. Uiteraard verhuren we niet alleen deze holobox unit, maar we realiseren ookde benodigde 3D animaties voor een optimaal resultaat afgestemd op de klantwensen.Het is ook mogelijk een (3D geprint?) object centraal in de display the plaatsen en de holografische animatie daar overheen te projecteren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld USPs of Specs zichtbaar worden gemaakt. Teksten en special effects maken het geheel tot een verrassende holografische presentatie die veel aandacht krijgt.

Zoiets dus

Holobox: plug-and-play

We hebben diverse formaten van deze holografische presentatiemodules te huur voor beurzen en andere evenementen.

De Holobox is pug-and-play en wordt geleverd inclusief sokkel waardoor een ideale kijkhoogte wordt gecreëerd. We zorgen ervoor dat de animatie van te voren op het systeem klaar staat. Uw hoeft enkel nog de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kunnen wij de Holobox ook op locatie afleveren en installeren.

Size matters

Hologram Display (Holobox XL)


De Holobox eXtra Large is de grootste Holobox oplossing die we beschikbaar hebben. Naast het afspelen van hologrammen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een live-video input (HMDI) en het toevoegen van interactiviteit.

Hologram display 360 graden (Holobox 360)


De Holobox 360 is uniek omdat hij vanaf vier zijdes kan worden bekeken.

Hologram Small (Holobox S)


De Holobox S is de kleine variant en in tegenstelling van zijn grotere broers enkel vanaf één zijde te beleven.

Holobox XL

Holobox XL maatvoering voorzijde

 

Holobox XL holographic presentaions Holobox XL maatvoering zijkant

Holobox 360 graden

Holobox presenteert hologrammen in 360 graden

Holobox 360 graden


Console formaat

Holobox Small

maten holobox small

Maatvoering holobox small (S)

3D object icm hologram

Het is ook mogelijk een klein object centraal in de display te plaatsen en de animatie daar overheen te projecteren.

Hierdoor kunnen bijvoorbeeld USP’s of specificaties zichtbaar worden gemaakt. Teksten en ‘special effects’ maken het geheel tot een verrassende presentatie die veel aandacht krijgt en verdient.

Past uw product niet in de Holobox? Dan kunnen we gebruik maken van een 3D geprint schaalmodel!

Holobox object

Zet een object in de holobox voor extra beleving…

Hologram animatie op maat

De animatie die via de Holobox wordt gepresenteerd lijkt te zweven in het midden van de holobox-display. Hierdoor past het goed om hier een digitale 3D versie van uw product in te laten bewegen als een hologram. Deze kan worden verrijkt met een extra laag aan informatie die eveneens kan worden geanimeerd. Het is ook mogelijk om bestaand videomateriaal op een 3D manier in de Holobox te presenteren.

Naast de Holobox oplossingen is het ook mogelijk om levensgrote hologrammen te creëren door middel van projectietechnieken op speciaal geprepareerd zilverdoek of perspex plaatmateriaal. Bel ons even voor actuele informatie of stuur een gewoon email: projects@artischock.com, Roger that!

English


Hologram Unit for rent

Artishock has a Hologram Unit available for rent. This is ideally suited for use on exhibitions or other events. Of course, we don’ t only rent out the unit but we also produce the required animation for a optimal result based on our client’s wishes.

It is also possible to place a smal object centrally in the display and have a animation projected on top. This way USPs or Specs can be made visible. Texts and special effects kan make the whole to a surprising presentation that is the focus of attention.