Privacy Statement

Brandweer Amsterdam-Amstelland

home > Privacy Brandweer AMS

PRIVACY STATEMENT – APP ‘BRANDWEER AMS’

ArtiShock Productions BV, gevestigd aan de Havenkade 6a,
3341 LB Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Artishock Productions BV
3341 LB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
Tel.: +31786314375
Website: https://www.artishock.com

De Functionaris Gegevensbescherming van ArtiShock Productions BV is te bereiken via projects@artishock.com

Persoonsgegevens

We vinden de privacy van onze gebruikers, met name de privacy van kinderen, van groot belang en willen u graag informeren over het gebruik van persoonsgegevens binnen deze app.

Welke gegevens verzamelen we?
We vragen en verzamelen geen persoonlijke gegevens, zoals naam, leeftijd, adres, telefoonnummer, geslacht of e-mailadres en dergelijke.

Wat gebruiken we wel?
We maken gebruik van geo-locatie informatie, de camera en waar nodig van de bewegingssensoren.

  1. We maken functioneel gebruik van geo-locatiegegevens alleen om de gebruiker op de kaart te kunnen weergeven. We gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden, zoals het bijhouden van gebruikersactiviteiten of het targeten van advertenties.
  2. We maken functioneel gebruik van de camera voor het plaatsen van Augmented Reality objecten en voor het laden van de juiste camera settings voor Virtual Reality. Er worden geen beelden vastgelegd met de app, noch worden deze bewaard.
  3. We maken functioneel gebruik van de bewegingsensoren voor het op de juist manier positioneren van de AR.

Software van derden

Deze app maakt gebruik van de services en kaarten van MapBox enkel en alleen om locaties van anonieme gebruikers te visualiseren binnen deze app.

Veiligheid en toegang

Omdat we geen persoonsgegevens vastleggen, is er geen kans op ongeoorloofde toegang tot persoonsgegevens.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

We bewaren uw geo-informatie alleen zo lang als nodig is om de app functioneel te kunnen gebruiken. Wanneer u de app afsluit, worden deze gegevens verwijderd. We leggen geen persoonsgegevens vast, dus er zijn geen gegevens om te bewaren.

Wat zijn uw rechten?

Omdat we geen persoonsgegevens vastleggen, bestaat er geen mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Als u vragen heeft over onze app of deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via projects@artishock.com. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

DEZE PRIVACY STATEMENT KUNT U OOK ALS PDF DOWNLOADEN